Atelier FLY – Akcija na mjesečne članarine

Behdzeta Mutevelica 51
 • Interesovanje:
  Umjetnost
 • Za uzrast:
  3-6 godina, 6-9 godina, 9-14 godina
 • Dani odvijanja:
  Utorak, Četvrtak, Subota

Atelier FLY nudi jedinstvene kurseve crtanja, slikanja i kreativne radionice namijenjene djeci predškolske i školske dobi, te odraslima. 

Profesionalna škola crtanja i slikanja koja pruža stručnu edukaciju kroz kurseve i kreativne radionice, te organizira izložbe polaznika. Edukaciju primjenjujemo uz individualni pristup, zabavu, druženje i osmijeh kroz razvijanje kreativnih umjetničkih vještina i kreativnog pomišljanja kod svakog pojedinca. Školu vode magistri likovne umjetnosti Faris Hadžihasanović i Lana Miličić.

U našoj školi djeca i roditelji mogu učiti i Njemački jezik kroz kreativno-edukativni program koji objedinjuje likovno stvaralaštvo i učenje Njemačkog jezika. Na času se potencira konverzacijska interakcija između učenika i učitelja te na taj način učenici će proći sve nivoe pisanja, govora i gramatike.

Provedite kvalitetno vrijeme sa svojom djecom uz naše jedinstvene usluge.

Odaberite datum za kupovinu mjesečne članarine ili pošaljite upit za zakazivanje termina.

Osobine

Cjenovnik

Kurs slikanja, crtanja i kreativne radionice

 • Mjesečna članarina za jednu osobu (4 termina)

  U mjesečnu članarinu je uključeno 4 termina mjesečno, jedan termin traje 2 sata i materijal je uključen u članarinu.Termini se odvijaju:Subotom od 11:00h do 13:00h i od 15:00 do 17:00h.

  65,00
 • Mjesečna članarina za jednu osobu (8 termina)

  U mjesečnu članarinu je uključeno 8 termina mjesečno, (2 termina sedmično) jedan termin traje 2 sata i materijal je uključen u članarinu.Termini se odvijaju:Utorkom i četvrtkom od 17:00 do 19:00h.Subotom od 11:00h do 13:00h i od 15:00 do 17:00h.

  90,00

Njemački jezik kroz umjetnost

 • Mjesečna članarina za jednu osobu (trajanje 4 sata)

  Kreativno-edukativni program koji objedinjuje likovno stvaralaštvo i učenje Njemačkog jezika.Mjesečna članarina uključuje 4 časa u trajanju po sat vremena. Čas se odvija prema dogovoru. Pošaljite upit kako bi se dogovorili za termin.

  50,00

Video

Lokacija

Samo korisnici koji su ranije rezervisali Ponudu mogu ostaviti ocjenu.

Verifikovana Ponuda

Booking Formular

Usluge 0
Imate kupon?
Kupon je dodan
Logiraj se da rezervišeš

Pošalji upit za rezervaciju

  Želim da me kontaktirate putem

  Objavio Atelier Fly

  Atelier Fly

  Atelier FLY je profesionalna škola crtanja i slikanja koja pruža stručnu edukaciju kroz kurseve i kreativne radionice, te organizira izložbe polaznika. Atelier FLY nudi Vam jedinstvene kurseve crtanja, slikanja i kreativne radionice namijenjene djeci predškolske i školske dobi, te odraslima. Također nudimo Vam privatne instrukcije i pripremnu nastavu za srednju umjetničku i Alu. Ovo je jedinstvena škola koja Vam pruža stručnu edukaciju uz individualni pristup, zabavu, druženje i osmijeh kroz razvijanje kreativnih umjetničkih vještina i kreativnog pomišljanja kod svakog pojedinca. Školu vode magistri likovne umjetnosti Faris Hadžihasanović i Lana Miličić.

  Molimo Vas kako bi vidjeli kontakt detalje.

  Registrujte se kao Ponuđač