PRODUŽENI BORAVAK ROMPICAPO

Vilsonovo šetalište 6
 • Interesovanje:
  Obrazovanje
 • Za uzrast:
  6-9 godina, 9-14 godina
 • Dani odvijanja:
  Utorak, Srijeda, Četvrtak, Petak

ZAŠTO JE VAŽNO ODABRATI KVALITETAN VANNASTAVNI PROGRAM / PRODUŽENI BORAVAK

Vannastavni program ima važno mjesto u odgoju i obrazovanju djece jer donosi višestruku korist za razvoj socijalnih, akademskih, umjetničkih i sportskih vještina.

 • Rompicapo program je prilagođen školarcima od 1. do 4. razreda, a grupe u kojima djeca borave su male. Ovakav pristup radu nam omogućava veću posvećenost svakom djetetu, njegovim interesovanjima i potrebama, kao i veću mogućnost da svako dijete  pronađe sebe i radi ono što najviše voli. Pored toga, motivišemo učenike za učenje i omogućavamo im da samostalno razviju interesovanja za određene aktivnosti.

 

 • Učenje stranih jezika jedna je od važnijih sposobnosti čijem se ostvarenju teži, te stoga nastavu engleskog jezika realizujemo kroz jezičke radionice sa učiteljima kojima je maternji jezik engleski ili su porijeklom iz engleskog govornog područja. Radionice se realizuju kroz igru, pokret i muziku.

 

 • Osim stranog jezika, njegujemo i bosanski jezik čitanjem priča, raznim prezentacijama i vježbanjem govorništva.

 

 • Rompicapo osoblje, pored kvalifikovanih edukatora, čini i tim stručnjaka: fizioterapeut, psihoterapeut i profesor sporta. Želimo istači i to, da radu sa djecom ne koristimo ekranizovane uređaje, osim ukoliko je to potrebno da se odgovori školskim zadacima.

 

 • Svjesni smo da igra u prirodi potiče kreativnost i maštu, i u skladu sa vremenskim uslovima, zalažemo se za što duži boravak napolju. Provođenje vremena na svježem zraku pomaže djeci da bolje pamte, budu snalažljiviji, jačaju imunitet i povećavaju sposobnost koncentracije.

 

Jednostvano, naš program objedinjuje funkcije obrazovanja, osposobljavanja i razvoja ličnosti učenika.

 

 

Osobine

Lokacija

Samo korisnici koji su ranije rezervisali Ponudu mogu ostaviti ocjenu.

Registrujte se kao Ponuđač