Logiraj se!?

TUSPAS.ba – Prva Online booking platforma za roditelje u BiH

TUSPAS.ba platforma okuplja kvalitetne ponuđače i prodavače koji nude usluge i proizvode za djecu ( 0-14 godina) i roditelje. Roditelji imaju mogućnost da putem TUSPAS.ba platforme brzo i jednostavno pretražuju i rezerviraju usluge, aktivnosti i dešavanja koja se nude u Sarajevu dok roditelji širom BiH imaju priliku da kupuju kvalitetne proizvode od raznih prodavača u sklopu TUSPAS Online Shopa.

Kako je nastala TUSPAS.ba ideja?!

Iz potrebe! Svjesni smo da brz način života i nedostatak vremena roditeljima otežava da kvalitetno organizuju svoje vrijeme i vrijeme svoje djece.  Iz toga se rodila ideja da se kreira TUSPAS.ba platforma, da efikasno i – što je esencijalno – JEDNOSTAVNO – napravi balans.
Web portal i mobilne aplikacije brzo su rješenje i garancija pronalaska sadržaja na jednom mjestu. Klik ili dva za online rezervacije ili kupovinu i gotovo. Ista stvar za ponuđače i prodavače, s tim što je njima serviran svojevrstan reklamni i prodajni servis na koji vjerojatno ranije nisu računali.

Kakav sadržaj nudi TUSPAS.ba platforma?!

Na TUSPAS.ba platformi korisnici mogu pronaći ponuđače koji nude usluge iz oblasti obrazovanja, zabave, muzičkog obrazovanja, sporta, umjetnosti, kulture i zdravlja. Posebnu pažnju smo posvetili kategoriji za trudnice i porodilje, a gdje će pronaći pomoć u edukaciji i pripremi za majčinstvo. Na TUSPAS Online shopu korisnici širom BiH mogu kupovati kvalitetne i jedinstvene proizvode za djecu i roditelje direktno od raznih prodavača.

TUSPAS.ba platforma daje priliku svim kvalitetnim ponuđačima i prodavačima, velikim i malim brandovima, da na jednom mjestu kvalitetno prezentuju sve svoje usluge i proizvode koje nude za djecu i roditelje.

Kako korisnici mogu kupovati i rezervisati putem TUSPAS.ba?

Korisnici mogu vršiti rezervacije i kupovine putem TUSPAS.ba platforme koja je sačinjena od web portala i mobilne aplikacije za Andorid i IOS. Putem platforme korisnici mogu direktno komunicirati s ponuđačima i prodavačima i dogovarati se o detaljima, vršiti rezervaciju i kupovinu po važećim i akcijskim cijenama i to bez naknada.

TUSPAS.ba je pravi spas, kako za ponuđače i prodavače tako i za korisnike koji su u konstantnoj potrazi za kvalitetnim sadržajem. 

Preuzmite TUSPAS Aplikaciju dostupnu za Android i iOS:

Inovativna Platforma TUSPAS.ba je prepoznata i podržana od:

Vjerujemo da ćete i Vi prepoznati potencijal i prednost korištenja novih tehnologija.