Potraga za blagom u Pionirskoj dolini

Patriotske lige 58
 • Interesovanje:
  Obrazovanje, Proslave
 • Za uzrast:
  6-9 godina, 9-14 godina
 • Dani odvijanja:
  , Utorak, Srijeda, Četvrtak, Petak, Subota,

Bliži se rođendan Vašeg mališana, a Vi jednostavno ne znate kako organizirati proslavu?

Ukoliko želite izbjeći spremanje stana nakon zabave, pravljenje torte i sl., prepustite nama organizaciju rođendana na jedan veoma poseban način. Nije važno da li se radi o sedmom ili desetom rođendanu. Svaki je jednako važan i zbog toga smo odlučili napraviti pravu rođendansku zabavu na jedinstven i edukativan način. Smatramo da je najvažnije da se djeca osjećaju opušteno, prijatno, da se druže, zabave a istovremeno i nauče nešto novo.

Potraga za blagom u Pionirskoj dolini

Samo 2 kilometra udaljen od centra grada, prostire se sarajevski zoološki vrt, popularna Pionirska dolina, koji je omiljena destinacija za najmlađe.

Pored šetnje kroz prirodu i razgledanje nekoliko desetina vrsta životinja, u Pionirskoj dolini djeci su na raspolaganju i brojne igračke i animacije (eletrični autići, vozići, vrteška…), kao i igrališta sa toboganima, klackalicama, vrteškama.

Za potpuni doživljaj, edukaciju i zabavu pripremili smo potragu za blagom kroz Pionirsku dolinu. Da li znate nabrojati tri prahistorijske životinje, zašto merkate žive u zajednici bande, koja je maca grabljivica ljuta a ima narandžaste I crne šare po tijelu?

Uz ovu potragu za blagom niko ravnodušan ostati neće, a kroz zabavu i igru naučiti ćemo sve o zanimljivim životinjama što do sada niste znali!

Osobine

Cjenovnik

 • Proslava rođendana

  Potraga za blagom u Pionirskoj dolini. U cijenu uključeno: vodič/animator, ulaznica u Pionirsku dolinu, potraga za blagom, torta, svako dijete će dobiti na poklon vodič o Sarajevu. Na osnovu broja djece, određuje se broj vodiča (jedna grupa broji cca 10 djece). Cijena: 200,00 KM (grupa od 10 djece) – svako naredno dijete 10,00 KM

  200,00

Video

Lokacija

Samo korisnici koji su ranije rezervisali Ponudu mogu ostaviti ocjenu.

Registrujte se kao Ponuđač