Mađioničar

 • Interesovanje:
  Dešavanja, Proslave
 • Za uzrast:
  1-3 godine, 3-6 godina, 6-9 godina, 9-14 godina
 • Dani odvijanja:
  , Utorak, Srijeda, Četvrtak, Petak, Subota,

Vanja, naš neumorni, duhoviti i talentirani mađioničar je tu za vas! Dok oduševljava djecu, osvaja i roditelje svojim šalama, trikovima i izvedbom
Sve što trebate je da rezervirate svoj termin i Vanja će brzinom poziva biti na vašoj zabavi! Ne možete ga pozvati da dođe na zabavu? Nema problema, imamo riješenje! Provjerite i naše online mađioničarske predstave!
Svijet čarolije, je komična, interaktivna predstava puna čarobnih trenutaka koje djeca stvaraju zajedno sa mađioničarem. Predstava se prilagođava uzrastu djece.

Provjerite i naše druge animatore na www. partytimebh.com

Osobine

Cjenovnik

 • MAGIC BASIC

  Druženje sa mađioničarem u trajanju do 40min. Druženje uključuje interaktivnu, komičnu mađioničarsku predstavu.

  180,00
 • MAGIC EXTRA

  Druženje sa mađioničarem u trajanju do 60min. Druženje uključuje, mađioničarsku predstavu (40min) i modeliranje balona (20min) . Poslije predstave mađioničar pravi razne oblike od balona za djecu.

  200,00

Samo korisnici koji su ranije rezervisali Ponudu mogu ostaviti ocjenu.

Verifikovana Ponuda

Booking Formular

Usluge 0
Imate kupon?
Kupon je dodan
Logiraj se da rezervišeš

Pošalji upit za rezervaciju

  Želim da me kontaktirate putem

  Objavio PartyTimeBH

  PartyTimeBH

  Sandra (autor knjige 'Moms Do It Best', na Amazonu) je radila s velikim brojem djece tijekom više od 20 godina. Učeći o ranom obrazovanju, stekla je praktično iskustvo koje primjenjuje sa svojom djecom, kao i drugima koje je imala privilegiju podučavati, što je čini vrhunskim profesionalcem u ovom području.Pomoć koju je pružila majkama u obliku savjetovanja, seminara, i praktične primjene svojeg znanja se pokazala neprocjenjivom. Njezino gotovo intuitivno povezivanje s djecom čini je nevjerojatnim organizatorom zabava i svih aktivnosti povezanih s djecom. Sandra je uvela umjetnost oslikavanja lica i tijela (poznatijih kao face & body art) u Bosnu i Hercegovinu. Ona je jedini umjetnik te vrste u regiji koja je podučavana od strane vrhunskih umjetnika i autoriteta u svijetu face & body art-a. Sandra paralelno s svojim radom nastavlja i svoju edukaciju te se upoznaje s novim formama, tehnikama i stilovima u ovoj domeni

  Molimo Vas kako bi vidjeli kontakt detalje.

  Registrujte se kao Ponuđač