• Interesovanje:
  Proslave
 • Za uzrast:
  0-1 godine, 1-3 godine, 3-6 godina, 6-9 godina, 9-14 godina
 • Dani odvijanja:
  , Utorak, Srijeda, Četvrtak, Petak, Subota,

Trebate malo više šarenila za vašu zabavu? Želite upotpuniti dječje veselje? Tu je naš klaun za sve vaše zabave i veselja, potreban je samo jedan vaš poziv!
Možete birati između 3 opcije 30, 60 ili 90 min klaun dolazi sa aktivnostima zabavnih igara (muzičke igre, igre spretnosti, igre timskog rada) modeliranjem balona za djecu, smiješnim trikovima i ludorijama s klaunom.
Ne propustite priliku za šarenu, veselu zabavu.

Provjerite i naše druge animatore na www. partytimebh.com

 

Osobine

Cjenovnik

Party TimeBH Usluge

 • KLAUN BASIC

  Druženje sa klaunom u trajanju do 30min. Druženje uključuje zabavu sa klaunom, smiješne trikove i ludorije, muzičke igre i modeliranje balona.

  60,00
 • KLAUN EXTRA

  Druženje sa klaunom u trajanju do 60min. Druženje uključuje zabavu sa klaunom, smiješne trikove i ludorije, muzičke igre i modeliranje balona.

  110,00
 • KLAUN FULL

  Druženje sa klaunom u trajanju do 90min. Druženje uključuje zabavu sa klaunom, smiješne trikove i ludorije, muzičke igre i modeliranje balona.

  140,00

Samo korisnici koji su ranije rezervisali Ponudu mogu ostaviti ocjenu.

Verifikovana Ponuda

Booking Formular

Usluge 0
Imate kupon?
Kupon je dodan
Logiraj se da rezervišeš

Pošalji upit za rezervaciju

  Želim da me kontaktirate putem

  Objavio PartyTimeBH

  PartyTimeBH

  Sandra (autor knjige 'Moms Do It Best', na Amazonu) je radila s velikim brojem djece tijekom više od 20 godina. Učeći o ranom obrazovanju, stekla je praktično iskustvo koje primjenjuje sa svojom djecom, kao i drugima koje je imala privilegiju podučavati, što je čini vrhunskim profesionalcem u ovom području.Pomoć koju je pružila majkama u obliku savjetovanja, seminara, i praktične primjene svojeg znanja se pokazala neprocjenjivom. Njezino gotovo intuitivno povezivanje s djecom čini je nevjerojatnim organizatorom zabava i svih aktivnosti povezanih s djecom. Sandra je uvela umjetnost oslikavanja lica i tijela (poznatijih kao face & body art) u Bosnu i Hercegovinu. Ona je jedini umjetnik te vrste u regiji koja je podučavana od strane vrhunskih umjetnika i autoriteta u svijetu face & body art-a. Sandra paralelno s svojim radom nastavlja i svoju edukaciju te se upoznaje s novim formama, tehnikama i stilovima u ovoj domeni

  Molimo Vas kako bi vidjeli kontakt detalje.

  Registrujte se kao Ponuđač