• Interesovanje:
  Sport, Trudnice, Porodilje i Zdravlje
 • Dani odvijanja:
  Srijeda, Petak

BARRE CLASS je tehnika vježbanja za dame inspirisana elementima baleta, joge i pilatesa

Pored izgradnje snage, ovaj trening za cijelo tijelo također razvija okretnost i fleksibilnost. Na nekim časovima se koristi samo šipka i vlastita težina, dok drugi uključuju i dodatne rekvizite poput traka za otpor, klizača, utega za zglobove, bučice, soft balls i još mnogo toga.

Barre je čas dizajniran da bude trening izdržljivosti mišića cijelog tijela. Kroz vježbe fokus je na aktivaciji glavnih mišićnih skupina, uključujući ruke, noge, gluteus i core.

Ovaj program vježbanja će vam također pomoći da povećate izdržljivost, poboljšate balans, povećateamplitudu pokreta u zglobovima i popravite loše  držanje (nešto što nam je svima potrebno).

S obzirom da kroz sve pokrete u Barre treningu je konstantno  prisutna aktiviacija  mišića stomaka i leđa, ovaj program će vam zasiguirno pomoći  da izgradite jak  i stabilan core.

I ono najvažnije, ne morate biti balerina ili plesačica da bi se pridružile Barre času. Obećavamo!

Probni čas je BESPLATAN. Dostupni termini 02. ili 04. juni u 19:30h. Odaberite svoj termin na vrijeme je  broj mjesta u grupi je ograničen.

Prijava je obavezna!

Cjenovnik

 • Mjesečna članarina
  70,00

Lokacija

Samo korisnici koji su ranije rezervisali Ponudu mogu ostaviti ocjenu.

Verifikovana Ponuda

Pošalji upit za rezervaciju

  Želim da me kontaktirate putem

  Diplomirani trener sporta. Licencirani MK Pilates instruktor sa desetogodišnjim iskustvom u grupnom i individualnom vježbanju sa klijentima. Prenatalni trening je moja posebna ljubav. Obje svoje trudnoće sam iskoristila da saznam koje su granice i mogućnosti kada je u pitanju vježbanje jedne trudnice.

  Molimo Vas kako bi vidjeli kontakt detalje.

  Registrujte se kao Ponuđač