Barre Pilates_OPEN CLASS

Hadžidamjanova 7
 • Interesovanje:
  Sport, Trudnice, Porodilje i Zdravlje
 • Dani odvijanja:
  Srijeda, Petak

BARRE CLASS je tehnika vježbanja za dame inspirisana elementima baleta, joge i pilatesa

Pored izgradnje snage, ovaj trening za cijelo tijelo također razvija okretnost i fleksibilnost. Na nekim časovima se koristi samo šipka i vlastita težina, dok drugi uključuju i dodatne rekvizite poput traka za otpor, klizača, utega za zglobove, bučice, soft balls i još mnogo toga.

Barre je čas dizajniran da bude trening izdržljivosti mišića cijelog tijela. Kroz vježbe fokus je na aktivaciji glavnih mišićnih skupina, uključujući ruke, noge, gluteus i core.

Ovaj program vježbanja će vam također pomoći da povećate izdržljivost, poboljšate balans, povećateamplitudu pokreta u zglobovima i popravite loše  držanje (nešto što nam je svima potrebno).

S obzirom da kroz sve pokrete u Barre treningu je konstantno  prisutna aktiviacija  mišića stomaka i leđa, ovaj program će vam zasiguirno pomoći  da izgradite jak  i stabilan core.

I ono najvažnije, ne morate biti balerina ili plesačica da bi se pridružile Barre času. Obećavamo!

Probni čas je BESPLATAN. Dostupni termini 02. ili 04. juni u 19:30h. Odaberite svoj termin na vrijeme je  broj mjesta u grupi je ograničen.

Prijava je obavezna!

Cjenovnik

 • Mjesečna članarina
  70,00

Lokacija

Samo korisnici koji su ranije rezervisali Ponudu mogu ostaviti ocjenu.

Verifikovana Ponuda

Pošalji upit za rezervaciju

  Želim da me kontaktirate putem

  [recaptcha]

  Diplomirani trener sporta. Licencirani MK Pilates instruktor sa desetogodišnjim iskustvom u grupnom i individualnom vježbanju sa klijentima. Prenatalni trening je moja posebna ljubav. Obje svoje trudnoće sam iskoristila da saznam koje su granice i mogućnosti kada je u pitanju vježbanje jedne trudnice.

  Molimo Vas kako bi vidjeli kontakt detalje.