Atelier FLY- Škola crtanja i slikanja

Behdzeta Mutevelica 51
 • Interesovanje:
  Umjetnost
 • Za uzrast:
  3-6 godina, 6-9 godina, 9-14 godina
 • Dani odvijanja:
  Utorak, Četvrtak, Subota

Atelier FLY nudi jedinstvene kurseve crtanja, slikanja i kreativne radionice namijenjene djeci predškolske i školske dobi, te odraslima. 

Profesionalna škola crtanja i slikanja koja pruža stručnu edukaciju kroz kurseve i kreativne radionice, te organizira izložbe polaznika. Edukaciju primjenjujemo uz individualni pristup, zabavu, druženje i osmijeh kroz razvijanje kreativnih umjetničkih vještina i kreativnog pomišljanja kod svakog pojedinca. Školu vode magistri likovne umjetnosti Faris Hadžihasanović i Lana Miličić.

U našoj školi djeca i roditelji mogu učiti i Njemački jezik kroz kreativno-edukativni program koji objedinjuje likovno stvaralaštvo i učenje Njemačkog jezika. Na času se potencira konverzacijska interakcija između učenika i učitelja te na taj način učenici će proći sve nivoe pisanja, govora i gramatike.

Provedite kvalitetno vrijeme sa svojom djecom uz naše jedinstvene usluge.

Osobine

Cjenovnik

Kurs slikanja, crtanja i kreativne radionice

 • Mjesečna članarina za jednu osobu (4 termina)

  U mjesečnu članarinu su uključena 4 termina mjesečno (1 termin sedmično), jedan termin traje 2 sata i materijal je uključen u članarinu. Termini se odvijaju: Utorkom i četvrtkom od 17:00 do 19:00h. Subotom od 11:00h do 13:00h i od 15:00 do 17:00h.

  75,00
 • Mjesečna članarina za jednu osobu (8 termina)

  U mjesečnu članarinu je uključeno 8 termina mjesečno, (2 termina sedmično) jedan termin traje 2 sata i materijal je uključen u članarinu. Termini se odvijaju: Utorkom i četvrtkom od 17:00 do 19:00h. Subotom od 11:00h do 13:00h i od 15:00 do 17:00h.

  90,00

Njemački jezik kroz umjetnost

 • Jedan čas po osobi (trajanje 40 min.)

  Kreativno-edukativni program koji objedinjuje likovno stvaralaštvo i učenje Njemačkog jezika. Čas se odvija prema dogovoru. Pošaljite upit kako bi se dogovorili za termin.

  12,50
 • Mjesečna članarina za jednu osobu (trajanje 4 sata)

  Kreativno-edukativni program koji objedinjuje likovno stvaralaštvo i učenje Njemačkog jezika. Mjesečna članarina uključuje 4 časa u trajanju po sat vremena. Čas se odvija prema dogovoru. Pošaljite upit kako bi se dogovorili za termin.

  50,00

Online kurs

 • Online kurs slikanja i crtanja za jednu osobu

  Online kurs crtanja i slikanja podrazumjeva 4 Online časa mjesečno. Trajanje jednog časa iznosi 1:30h i odvija se svake srijede od 17:00 do 18:30h putem ZOOM aplikacije.

  60,00

Video

Lokacija

Samo korisnici koji su ranije rezervisali Ponudu mogu ostaviti ocjenu.

Verifikovana Ponuda

Pošalji upit za rezervaciju

  Želim da me kontaktirate putem

  [recaptcha]

  Objavio Atelier Fly

  Atelier Fly

  Atelier FLY je profesionalna škola crtanja i slikanja koja pruža stručnu edukaciju kroz kurseve i kreativne radionice, te organizira izložbe polaznika. Atelier FLY nudi Vam jedinstvene kurseve crtanja, slikanja i kreativne radionice namijenjene djeci predškolske i školske dobi, te odraslima. Također nudimo Vam privatne instrukcije i pripremnu nastavu za srednju umjetničku i Alu. Ovo je jedinstvena škola koja Vam pruža stručnu edukaciju uz individualni pristup, zabavu, druženje i osmijeh kroz razvijanje kreativnih umjetničkih vještina i kreativnog pomišljanja kod svakog pojedinca. Školu vode magistri likovne umjetnosti Faris Hadžihasanović i Lana Miličić.

  Molimo Vas kako bi vidjeli kontakt detalje.