Škola crtanja i slikanja: Kupi 2, Plati 1!

Behdzeta Mutevelica 51
 • Interesovanje:
  Umjetnost
 • Za uzrast:
  3-6 godina, 6-9 godina, 9-14 godina
 • Dani odvijanja:
  Utorak, Četvrtak, Subota

Atelier FLY nudi jedinstvene kurseve crtanja, slikanja i kreativne radionice namijenjene djeci predškolske i školske dobi, te odraslima. 

Profesionalna škola crtanja i slikanja koja pruža stručnu edukaciju kroz kurseve i kreativne radionice, te organizira izložbe polaznika. Edukaciju primjenjujemo uz individualni pristup, zabavu, druženje i osmijeh kroz razvijanje kreativnih umjetničkih vještina i kreativnog pomišljanja kod svakog pojedinca. Školu vode magistri likovne umjetnosti Faris Hadžihasanović i Lana Miličić.

Provedite kvalitetno vrijeme sa svojom djecom uz naše jedinstvene usluge i posebne pogodnosti.

Rezervišete zajednički termin za sebe i svoje dijete po cijeni jedne osobe.

Odaberite datum za kupovinu mjesečne članarine ili pošaljite upit za zakazivanje termina.

Osobine

Cjenovnik

Kurs slikanja, crtanja i kreativne radionice

 • Mjesečna članarina za 4 termina

  U mjesečnu članarinu je uključeno 4 termina mjesečno, jedan termin traje 2 sata i materijal je uključen u članarinu.Termini se odvijaju:Subotom od 11:00h do 13:00h i od 15:00 do 17:00h.

  75,00
 • Mjesečna članarina za 8 termina

  U mjesečnu članarinu je uključeno 8 termina mjesečno, (2 termina sedmično) jedan termin traje 2 sata i materijal je uključen u članarinu. Termini se odvijaju: Utorkom i četvrtkom od 17:00 do 19:00h. Subotom od 11:00h do 13:00h i od 15:00 do 17:00h.

  90,00

Video

Samo korisnici koji su ranije rezervisali Ponudu mogu ostaviti ocjenu.

Verifikovana Ponuda

Booking Formular

Usluge 0
Imate kupon?
Kupon je dodan
Logiraj se da rezervišeš

Pošalji upit za rezervaciju

  Želim da me kontaktirate putem

  Objavio Atelier Fly

  Atelier Fly

  Atelier FLY je profesionalna škola crtanja i slikanja koja pruža stručnu edukaciju kroz kurseve i kreativne radionice, te organizira izložbe polaznika. Atelier FLY nudi Vam jedinstvene kurseve crtanja, slikanja i kreativne radionice namijenjene djeci predškolske i školske dobi, te odraslima. Također nudimo Vam privatne instrukcije i pripremnu nastavu za srednju umjetničku i Alu. Ovo je jedinstvena škola koja Vam pruža stručnu edukaciju uz individualni pristup, zabavu, druženje i osmijeh kroz razvijanje kreativnih umjetničkih vještina i kreativnog pomišljanja kod svakog pojedinca. Školu vode magistri likovne umjetnosti Faris Hadžihasanović i Lana Miličić.

  Molimo Vas kako bi vidjeli kontakt detalje.

  Registrujte se kao Ponuđač