• Interesovanje:
  Obrazovanje
 • Za uzrast:
  1-3 godine, 3-6 godina
 • Dani odvijanja:
  Ponedjeljak, Utorak, Srijeda, Četvrtak, Petak

Cilj rada u Vrtiću Maarif je unapređivanje ranog odgoja i obrazovanja djece, odnosno kvalitete provedenog vremena u vrtiću. Odgojno-obrazovni rad temelji se na poštivanju prava djece i zadovoljavanju njihovih potreba i interesa u skladu s razvojnim mogućnostima svakog djeteta. Slika koju razvijamo o djetetu jeste da je ono kompetentno biće, prirodno zainteresirano i motivirano za istraživanje svijeta koji ga okružuje u svom jedinstvenom obrascu razvoja. Smatramo da je autentično učenje djeteta ono koje se događa prirodno u bogatom podsticajnom okruženju.

Naš program podržava cjelokupni razvoj djeteta: kognitivni, psihofizički, socijalno-emocionalni, jezički i motorički razvoj uz podršku specijaliziranih aktivnosti kao što su: nauka i tehnologija, umjetnost, sport, strani jezici i vjeronauka, uzimajući u obzir razvoj djeteta u cjelini. U skladu s tim stručni saradnici i odgajatelji formirali su stručni tim te dizajnirali i kreirali prostor u skladu s interesima roditelja i djece.

Smatramo da ne postoji samo jedan ispravan način obrazovanja, pa koristimo razne metode i tehnike poučavanja i učenja prilagođavajući program odgojno-obrazovnog rada djeci predškolskog uzrasta. Stvaranjem bogatog okruženja u odgojnim grupama podstičemo razvoj samostalnosti, sigurnosti te prava na slobodu izbora i autonomiju djeteta. Stimulativan i podsticajan prostor pomaže djeci u razvoju emocionalne inteligencije i socijalnih znanja i vještina. Stoga, odgajatelji stvaraju dinamičan i podsticajan prostor koji neprestano podstiče potencijale djeteta da istražuje i uči kroz igru u saradnji sa vršnjacima i odgajateljima.

Osobine

Cjenovnik

 • Cjelodnevni boravak sa specijaliziranim aktivnostima i 4 obroka dnevno

  Za uzrast od 3 do 6 godina.

  340,00
 • Cjelodnevni boravak

  Za uzrast 1 do 3 godine.

  375,00

Lokacija

Samo korisnici koji su ranije rezervisali Ponudu mogu ostaviti ocjenu.

Verifikovana Ponuda

Pošalji upit za rezervaciju

  Želim da me kontaktirate putem

  Misija Maarif Schools of Sarajevo je da odgaja mlade ljude sa cjeloživotnom posvećenošću za traženjem znanja uz intelektualnu znatiželju, kao samostalne, principijelne, otvorene, uravnotežene i brižne osobe koje kritički razmišljaju i ponašaju se odgovorno kao „ljudi dobre volje”.

  Molimo Vas kako bi vidjeli kontakt detalje.

  Registrujte se kao Ponuđač