• Interesovanje:
  Obrazovanje
 • Za uzrast:
  6-9 godina, 9-14 godina
 • Dani odvijanja:
  Ponedjeljak, Utorak, Srijeda, Četvrtak, Petak

Maarif Schools of Sarajevo vrši upis u prvi razred za 2021/22 školsku godinu.

Maarif Schools of Sarajevo nudi moderan i kvalitetan pristup odgoju i obrazovanju učenika. Naš pristup odgoju i  obrazovanju zasniva se na četiri temeljne komponente. Prva od četiri komponente jeste nastavni plan i program Kantona Sarajevo koji je dodatno proširen savremenim obrazovnim metodama. Nastavni plan i program Kantona Sarajevo podrazumijeva izvođenje redovne nastave bosanskom jeziku, uz dodatne predmete koji jačaju kognitivne kapacitete učenika.

Druga komponenta našeg modela obrazovanja je Maarif Program koji podrazumjeva podučavanje na engleskom jeziku. Za kvalitetnije obrazovanje naših učenika Maarif Pogram podrazumijeva Maarif Science  – izvođenje nastave iz prirodne grupe predmeta na engleskom jeziku, i Maarif Language – dodatne časove stranih jezika u okviru redovne nastave.

Treća komponenta je Maarif Klub koji uključuje raznovrsne edukativne sadržaje koji su sastavni dio  redovnog programa nastave. Svaki naš učenik već od prvog razreda osnovne škole redovno pohađa časove robotike i programiranja, kognitivnih igara, kao i klubove književnosti i umjetnosti.

Četvrta komponenta je Maarif Support koji učenicima pruža dodatnu podršku u radu i istraživanju. Naši nastavnici uvijek su dodatna podrška učenicima u učenju i razvijanju dodatnih vještina. Maarif Support učenicima pruža mogućnost boravka u školi i nakon redovne nastave.

Kliknite LINK za prijavu i Zajedno pravimo Korak dalje u obrazovanju!

Osobine

Video

Lokacija

Samo korisnici koji su ranije rezervisali Ponudu mogu ostaviti ocjenu.

Verifikovana Ponuda

Pošalji upit za rezervaciju

  Želim da me kontaktirate putem

  Misija Maarif Schools of Sarajevo je da odgaja mlade ljude sa cjeloživotnom posvećenošću za traženjem znanja uz intelektualnu znatiželju, kao samostalne, principijelne, otvorene, uravnotežene i brižne osobe koje kritički razmišljaju i ponašaju se odgovorno kao „ljudi dobre volje”.

  Molimo Vas kako bi vidjeli kontakt detalje.

  Registrujte se kao Ponuđač