Waldorfska Craft školica za djecu od 3 do 10 Godina Dešavanja, Obrazovanje, Umjetnost

Ramiza Salčina 67
 • Interesovanje: Dešavanja, Obrazovanje, Umjetnost, Kultura
 • Za uzrast: 3-6 godina, 6-9 godina
 • Dani odvijanja: Srijeda

Kroz elemente waldorfske pedagogije vodiće vas Aida Dželepčič – Aly, waldorfski odgajatelj sa višegodišnjim iskustvom u vrtiću. Radionice će biti pravo iznenađenje za djecu. Zavisno od uzrasta, djeca će raditi praktične stvari, zajedno sa učiteljicom će filcati, šiti, plesti, tkati, krojiti, bojiti, modelirati, čitati Grimove bajke i praviti predstave za djecu na waldorfski način. Bez upotrebe audio-vizuelnih medija, koji ne prenose djeci prirodu i realnost onakvu kakva ona jeste, kroz praktične radionice, čitanje i aktiviranje volje, djecu ćemo motivisati za učešće i razvoj cjeloživotnih vještina.
Waldorfska pedagogija ne obraća se samo djetetovom intelektu, već usporedno njeguje njegov osjećajni život, razvija radne i stvaralačke navike, te jača volju i interese. Kroz sve što radimo, posticati ćemo izražavanje osobina koje su obilježje djece i njihova prednost u odnosu na odrasle, a to su mašta, imaginacija i kreativnost. Na taj način osnaživati ćemo i njihovu volju i želju da svojim rukama kreiraju nešto korisno.
Školica je dio redovnih cjelodnevnih aktivnosti u cool4scool, ali je otvorena i za sve drgu djecu. Održava se svake druge srijede u 10:00 i svake srijede u 18:15, a cijena je 10 KM, a za dvoje djece iz iste porodice 15 KM.

Osobine

Cjenovnik

 • Termin sat vremena
  10,00
 • Mjesečno učešće na 4 termina
  35,00

Lokacija

Samo korisnici koji su ranije rezervisali Ponudu mogu ostaviti ocjenu.

Verifikovana Ponuda

Booking Formular

Termini
Nema termina za ovaj dan
Usluge 0
Imate kupon?
Kupon je dodan
Logiraj se da rezervišeš

Pošalji upit za rezervaciju

  Želim da me kontaktirate putem

  Objavio cool4scool

  Cool4scool

  Koncept boravka za djecu od 3 do 9 godina, inspirisan autentičnošću svakog djeteta i njegovim ličnim potencijalima. U cool4scool djelujemo na osnovu cjelodnevnog boravka za djecu ali i malih školica na kojima djeca istražuju svoje talente i upoznaju se sa savremenim umjetnostima i industrijama.

  Molimo Vas kako bi vidjeli kontakt detalje.