BRAINSP!RATION: Program za djecu i roditelje!

Semira Frašte bb
 • Interesovanje:
  Obrazovanje
 • Za uzrast:
  6-9 godina, 9-14 godina
 • Dani odvijanja:
  , Utorak, Srijeda, Četvrtak, Petak

Odustajete nadomak cilja?

Naš mentalni sklop je stvoren da bi napredovao i uspješno ostvarivao cilj za ciljem!

Mozak u sebi sadrži mehanizam traganja za ciljem ali problem je u PROCESU postizanja ciljeva.

Dragi roditelji, kada ste dovoljno osnaženi da se nosite sa kriznim situacijama, tada ste sposobni (o)vladati nekim vještinama koje vam mogu pomoći u drugim, ne manje važnim ulogama koje kao roditelji trebate imati da bi pravilno brinuli o svojoj djeci. Vaša djeca trebaju podršku u odrastanju, socijalnom i emocionalnom razvoju, naročito ako imaju potrebu za dodatnom podrškom u učenju.

Javite nam se ukoliko ste roditelji djece s odstupanjima u razvoju, poteškoćama u učenju ili ponašanju, ili ste odgovorni roditelji željni znanja o pravilnom podsticanju dječijeg razvoja.

Obrazovna ustanova „Bonum“  već nekoliko godina provodi različite programe za razvijanje sposobnosti učenja i  podsticanje darovitosti  školske djece uzrasta od 6-16 godina. Od školske 2020./2021. razvili smo program BRAINSP!RATION zasnovan na radu sa školskom djecom u manjim grupama. Radionice za razvoj vještina učenja zasnovane su na stimulaciji osnovnih i viših nivoa misaonih procesa na neobičan i zabavan način, kroz:

Razvijanje logičkog mišljenja, učenja efikasnih tehnika učenja, kreativnog rješavanja problema, pažnje i koncentracije Otkrivanje stilova učenja, višestruke inteligencije, otkrivanje interesa i sposobnosti za buduće zanimanje.

Radi se o stručnom pristupu u kojem i  roditelji mogu aktivno učestvovat i pomoći  da zajedno usmjerimo djecu na prirodne oblike učenja kako bi razvili funkcionalno znanje i smanjili „školski stres“.

“Učiti svoje dijete znanju, ne treba silom, nego igrom”.

Osobine

Cjenovnik

 • Program za školarce

  Radionice kreativnog učenja za školarce. Mjesečna cijena je 70KM, radionice se odvijaju dva puta sedmično a Vi birate dan i vrijeme.

  70,00

Lokacija

Samo korisnici koji su ranije rezervisali Ponudu mogu ostaviti ocjenu.

Verifikovana Ponuda

Booking Formular

Usluge 0
Imate kupon?
Kupon je dodan
Logiraj se da rezervišeš

Pošalji upit za rezervaciju

  Želim da me kontaktirate putem

  Otvoreno

  Radno vrijeme:

  • Ponedjeljak 10:00 - 16:00
  • Utorak 10:00 - 16:00
  • Srijeda 10:00 - 16:00
  • Četvrtak 10:00 - 16:00
  • Petak 10:00 - 16:00
  • SubotaZatvoreno
  • NedjeljaZatvoreno

  Predškolska ustanova "Bonum" je osnovana 2014. godine a naši vrtići se nalaze na dvije lokacije: Ciglane i Stup. Osnovna djelatnost Ustanove je predškolski odgoj i obrazovanje djece.

  Molimo Vas kako bi vidjeli kontakt detalje.

  Registrujte se kao Ponuđač