Mađioničar

 • Interesovanje:
  Dešavanja, Proslave
 • Za uzrast:
  1-3 godine, 3-6 godina, 6-9 godina, 9-14 godina
 • Dani odvijanja:
  , Utorak, Srijeda, Četvrtak, Petak, Subota,

Vanja, naš neumorni, duhoviti i talentirani mađioničar je tu za vas! Dok oduševljava djecu, osvaja i roditelje svojim šalama, trikovima i izvedbom
Sve što trebate je da rezervirate svoj termin i Vanja će brzinom poziva biti na vašoj zabavi! Ne možete ga pozvati da dođe na zabavu? Nema problema, imamo riješenje! Provjerite i naše online mađioničarske predstave!
Svijet čarolije, je komična, interaktivna predstava puna čarobnih trenutaka koje djeca stvaraju zajedno sa mađioničarem. Predstava se prilagođava uzrastu djece.

Provjerite i naše druge animatore na www. partytimebh.com

Osobine

Cjenovnik

 • MAGIC BASIC

  Druženje sa mađioničarem u trajanju do 40min. Druženje uključuje interaktivnu, komičnu mađioničarsku predstavu.

  180,00
 • MAGIC EXTRA

  Druženje sa mađioničarem u trajanju do 60min. Druženje uključuje, mađioničarsku predstavu (40min) i modeliranje balona (20min) . Poslije predstave mađioničar pravi razne oblike od balona za djecu.

  200,00

Samo korisnici koji su ranije rezervisali Ponudu mogu ostaviti ocjenu.

Verifikovana Ponuda

Booking Formular

Usluge 0
Imate kupon?
Kupon je dodan
Logiraj se da rezervišeš

Pošalji upit za rezervaciju

  Želim da me kontaktirate putem

  [recaptcha]

  Objavio PartyTimeBH

  PartyTimeBH

  Sandra (autor knjige 'Moms Do It Best', na Amazonu) je radila s velikim brojem djece tijekom više od 20 godina. Učeći o ranom obrazovanju, stekla je praktično iskustvo koje primjenjuje sa svojom djecom, kao i drugima koje je imala privilegiju podučavati, što je čini vrhunskim profesionalcem u ovom području.Pomoć koju je pružila majkama u obliku savjetovanja, seminara, i praktične primjene svojeg znanja se pokazala neprocjenjivom. Njezino gotovo intuitivno povezivanje s djecom čini je nevjerojatnim organizatorom zabava i svih aktivnosti povezanih s djecom. Sandra je uvela umjetnost oslikavanja lica i tijela (poznatijih kao face & body art) u Bosnu i Hercegovinu. Ona je jedini umjetnik te vrste u regiji koja je podučavana od strane vrhunskih umjetnika i autoriteta u svijetu face & body art-a. Sandra paralelno s svojim radom nastavlja i svoju edukaciju te se upoznaje s novim formama, tehnikama i stilovima u ovoj domeni

  Molimo Vas kako bi vidjeli kontakt detalje.