• Interesovanje: Proslave
 • Za uzrast: 0-1 godine, 1-3 godine, 3-6 godina, 6-9 godina, 9-14 godina
 • Dani odvijanja: , Utorak, Srijeda, Četvrtak, Petak, Subota,

Trebate malo više šarenila za vašu zabavu? Želite upotpuniti dječje veselje? Tu je naš klaun za sve vaše zabave i veselja, potreban je samo jedan vaš poziv!
Možete birati između 3 opcije 30, 60 ili 90 min klaun dolazi sa aktivnostima zabavnih igara (muzičke igre, igre spretnosti, igre timskog rada) modeliranjem balona za djecu, smiješnim trikovima i ludorijama s klaunom.
Ne propustite priliku za šarenu, veselu zabavu.

Provjerite i naše druge animatore na www. partytimebh.com

 

Osobine

Cjenovnik

Party TimeBH Usluge

 • KLAUN BASIC

  Druženje sa klaunom u trajanju do 30min. Druženje uključuje zabavu sa klaunom, smiješne trikove i ludorije, muzičke igre i modeliranje balona.

  60,00
 • KLAUN EXTRA

  Druženje sa klaunom u trajanju do 60min. Druženje uključuje zabavu sa klaunom, smiješne trikove i ludorije, muzičke igre i modeliranje balona.

  110,00
 • KLAUN FULL

  Druženje sa klaunom u trajanju do 90min. Druženje uključuje zabavu sa klaunom, smiješne trikove i ludorije, muzičke igre i modeliranje balona.

  140,00

Samo korisnici koji su ranije rezervisali Ponudu mogu ostaviti ocjenu.

Verifikovana Ponuda

Booking Formular

Usluge 0
Imate kupon?
Kupon je dodan
Logiraj se da rezervišeš

Pošalji upit za rezervaciju

  Želim da me kontaktirate putem

  [recaptcha]

  Objavio PartyTimeBH

  PartyTimeBH

  Sandra (autor knjige 'Moms Do It Best', na Amazonu) je radila s velikim brojem djece tijekom više od 20 godina. Učeći o ranom obrazovanju, stekla je praktično iskustvo koje primjenjuje sa svojom djecom, kao i drugima koje je imala privilegiju podučavati, što je čini vrhunskim profesionalcem u ovom području.Pomoć koju je pružila majkama u obliku savjetovanja, seminara, i praktične primjene svojeg znanja se pokazala neprocjenjivom. Njezino gotovo intuitivno povezivanje s djecom čini je nevjerojatnim organizatorom zabava i svih aktivnosti povezanih s djecom. Sandra je uvela umjetnost oslikavanja lica i tijela (poznatijih kao face & body art) u Bosnu i Hercegovinu. Ona je jedini umjetnik te vrste u regiji koja je podučavana od strane vrhunskih umjetnika i autoriteta u svijetu face & body art-a. Sandra paralelno s svojim radom nastavlja i svoju edukaciju te se upoznaje s novim formama, tehnikama i stilovima u ovoj domeni

  Molimo Vas kako bi vidjeli kontakt detalje.