Oslikavanje lica, facepainting

 • Interesovanje:
  Proslave
 • Za uzrast:
  0-1 godine, 1-3 godine, 3-6 godina, 6-9 godina, 9-14 godina
 • Dani odvijanja:
  , Utorak, Srijeda, Četvrtak, Petak, Subota,

Zabava je počela ali djevojčice i dječaci na vašoj zabavi bi da se pretvore u vile, superjunake, princeze, leptiriće ili neke divlje životinje.

Ništa ne brinite, tu je naša vizažistica Sandra koja pravi čuda kistovima i anti-alergijskim bojama, napravljenim sa posebnom pažnjom baš za dječja osjetljiva lica.
Bez pretjerivanja, nema bržeg od nje kad su maske i oslikavanje lica u pitanju, ali ipak uzmite u obzir da je prosjek u 1h nekih 10-15 slatkih maskica, pa ako imate više djece na zabavi možete pozvati Sandru na 90min zabave.

Provjerite i naše druge animatore na www. partytimebh.com

Cjenovnik

 • OSLIKAVANJE LICA 60MIN

  Oslikavanje lica u trajanju 60 min. U 60min vremena moguće je oslikati 10-15 djece u kompleksnije maske.

  110,00
 • OSLIKAVANJE LICA 90MIN

  Oslikavanje lica u trajanju 90 min. U 90min vremena moguće je oslikati 15-18 djece u kompleksnije maske.

  140,00

Samo korisnici koji su ranije rezervisali Ponudu mogu ostaviti ocjenu.

Verifikovana Ponuda

Booking Formular

Usluge 0
Imate kupon?
Kupon je dodan
Logiraj se da rezervišeš

Pošalji upit za rezervaciju

  Želim da me kontaktirate putem

  Objavio PartyTimeBH

  PartyTimeBH

  Sandra (autor knjige 'Moms Do It Best', na Amazonu) je radila s velikim brojem djece tijekom više od 20 godina. Učeći o ranom obrazovanju, stekla je praktično iskustvo koje primjenjuje sa svojom djecom, kao i drugima koje je imala privilegiju podučavati, što je čini vrhunskim profesionalcem u ovom području.Pomoć koju je pružila majkama u obliku savjetovanja, seminara, i praktične primjene svojeg znanja se pokazala neprocjenjivom. Njezino gotovo intuitivno povezivanje s djecom čini je nevjerojatnim organizatorom zabava i svih aktivnosti povezanih s djecom. Sandra je uvela umjetnost oslikavanja lica i tijela (poznatijih kao face & body art) u Bosnu i Hercegovinu. Ona je jedini umjetnik te vrste u regiji koja je podučavana od strane vrhunskih umjetnika i autoriteta u svijetu face & body art-a. Sandra paralelno s svojim radom nastavlja i svoju edukaciju te se upoznaje s novim formama, tehnikama i stilovima u ovoj domeni

  Molimo Vas kako bi vidjeli kontakt detalje.

  Registrujte se kao Ponuđač