Oslikavanje lica, facepainting

 • Interesovanje:
  Proslave
 • Za uzrast:
  0-1 godine, 1-3 godine, 3-6 godina, 6-9 godina, 9-14 godina
 • Dani odvijanja:
  , Utorak, Srijeda, Četvrtak, Petak, Subota,

Zabava je počela ali djevojčice i dječaci na vašoj zabavi bi da se pretvore u vile, superjunake, princeze, leptiriće ili neke divlje životinje.

Ništa ne brinite, tu je naša vizažistica Sandra koja pravi čuda kistovima i anti-alergijskim bojama, napravljenim sa posebnom pažnjom baš za dječja osjetljiva lica.
Bez pretjerivanja, nema bržeg od nje kad su maske i oslikavanje lica u pitanju, ali ipak uzmite u obzir da je prosjek u 1h nekih 10-15 slatkih maskica, pa ako imate više djece na zabavi možete pozvati Sandru na 90min zabave.

Provjerite i naše druge animatore na www. partytimebh.com

Cjenovnik

 • OSLIKAVANJE LICA 60MIN

  Oslikavanje lica u trajanju 60 min. U 60min vremena moguće je oslikati 10-15 djece u kompleksnije maske.

  110,00
 • OSLIKAVANJE LICA 90MIN

  Oslikavanje lica u trajanju 90 min. U 90min vremena moguće je oslikati 15-18 djece u kompleksnije maske.

  140,00

Samo korisnici koji su ranije rezervisali Ponudu mogu ostaviti ocjenu.

Verifikovana Ponuda

Booking Formular

Usluge 0
Imate kupon?
Kupon je dodan
Logiraj se da rezervišeš

Pošalji upit za rezervaciju

  Želim da me kontaktirate putem

  [recaptcha]

  Objavio PartyTimeBH

  PartyTimeBH

  Sandra (autor knjige 'Moms Do It Best', na Amazonu) je radila s velikim brojem djece tijekom više od 20 godina. Učeći o ranom obrazovanju, stekla je praktično iskustvo koje primjenjuje sa svojom djecom, kao i drugima koje je imala privilegiju podučavati, što je čini vrhunskim profesionalcem u ovom području.Pomoć koju je pružila majkama u obliku savjetovanja, seminara, i praktične primjene svojeg znanja se pokazala neprocjenjivom. Njezino gotovo intuitivno povezivanje s djecom čini je nevjerojatnim organizatorom zabava i svih aktivnosti povezanih s djecom. Sandra je uvela umjetnost oslikavanja lica i tijela (poznatijih kao face & body art) u Bosnu i Hercegovinu. Ona je jedini umjetnik te vrste u regiji koja je podučavana od strane vrhunskih umjetnika i autoriteta u svijetu face & body art-a. Sandra paralelno s svojim radom nastavlja i svoju edukaciju te se upoznaje s novim formama, tehnikama i stilovima u ovoj domeni

  Molimo Vas kako bi vidjeli kontakt detalje.