Besplatna probna STEM radionica Radionice, Obrazovanje, Besplatno

Tešanjska 24a
 • Interesovanje: Obrazovanje
 • Za uzrast: 3-6 godina, 6-9 godina, 9-14 godina
 • Dani odvijanja: , Četvrtak, Petak

AfterSchool STEM nudi besplatnu probnu radionicu za nove članove!

AfterSchool naudi interaktivne STEM naučne radionice. Cilj je da kod djece uzrasta od 6 do 12 godina razvijemo prirodnu radoznalost, kreativnost, samostalno i kritičko mišljenje, kao i pozitivan odnos prema učenju, nauci i svijetu koji nas okružuje. Pripremili smo interesantne teme, zabavne vježbe i eksperimente kako bismo najmlađim omogućili zanimljivo i učinkovito učenje kroz igru. Edukativne i zabavne radionice prilagođene uzrastu polaznika su namjenjene razvoju znatiželje, mentalnih i motoričkih vještina.

Prijavite se za besplatnu pokaznu radionicu na kojem ćete imati priliku da se informišete o programima i metodama rada, upoznate naše predavače i pogledate radne prostorije i opremu namjenjenu za edukaciju. Tom prilikom dijete možete prijaviti na odgovarajući program AfterSchool STEM radionica.

Prijavu za pokaznu radionicu možete izvršiti putem TUSPAS platforme ili popounjavanjem formulara na našoj web stranici  

Po primitku Vašeg upita, kontaktirat ćemo Vas i informisati o terminima održavanja pokaznog časa!

Osobine

Lokacija

Samo korisnici koji su ranije rezervisali Ponudu mogu ostaviti ocjenu.

Verifikovana Ponuda

Booking Formular

Termini
Nema termina za ovaj dan
Imate kupon?
Kupon je dodan
Logiraj se da rezervišeš

Pošalji upit za rezervaciju

  Želim da me kontaktirate putem

  Zatvoreno

  Radno vrijeme:

  • Ponedjeljak 17:30 - 21:00
  • UtorakZatvoreno
  • SrijedaZatvoreno
  • Četvrtak 18:45 - 21:00
  • Petak 17:30 - 21:00
  • SubotaZatvoreno
  • NedjeljaZatvoreno

  Program AfterSchool radionica je osmišljen sa ciljem da kod najmlađih polaznika inicira ljubav prema nauci i učenju, a da kod starijih osnovaca želju da razvijaju svoje ideje i nalaze inovativne odgovore na različita pitanja i probleme. Kod naših polaznika podstičemo radoznalost i želju za otkrivanjem i upoznavanjem novog, te samostalnost pri istraživanju i zaključivanju. Uz interaktivne, kreativne i zanimljive aktivnosti mališani na prirodan način usvajaju različite naučne pojmove, zbog čega će željeti da otkrivaju nove stvari, izučavaju i usvajaju iz dana u dan.
  Pripremili smo interesantne teme, zabavne vježbe i eksperimente kako bismo najmlađim omogućili zanimljivo i učinkovito učenje kroz igru. Rješavanje problema, kritičko razmišljanje, motoriku I kreativnost samo su neke od vještina koje najmlađi razvijaju na STEM radionicama.
  Želite li i sami da se uvjerite izgleda druženje na AfterSchool radionicama, zakažite probnu radionicu popunjavanjem formulara na našoj web stranici ili nam pišite u FB inbox.

  Molimo Vas kako bi vidjeli kontakt detalje.