Logiraj se!?

Besplatna probna LEGO radionica Radionice, Obrazovanje, Besplatno

Tešanjska 24a
 • Interesovanje: Obrazovanje
 • Za uzrast: 3-6 godina, 6-9 godina, 9-14 godina
 • Dani odvijanja: Petak

Besplatna probna radionica u AfterSchool – LEGO KIDS ILI LEGO ROBOTIKA + SCRATCH 

LEGO Edukacija je program učenja koji se bavi predajom znanja iz nauke, tehnologije, inženjerstva i matematike. Program je namijenjen djeci osnovno-školskog uzrasta koja tek upoznaju pojmove iz tih područja.

Radionice LEGO ROBOTIKE i LEGO KIDS omogućavju djeci se kroz zabavu i igru upoznaju sa zanimljivim svijetom tehnologije. Polaznici se kroz njima poznatu “igračku” brzo uključuju u vježbe i na praktičan način upoznaju principe rada mašina i sistema koji ih okružuju. Praktični rad je suština učenja jer djeca aktivno primjenjuju stečeno znanje i tako usvajaju sadržaj predavanja. Za ugodan praktični rad možemo zahvaliti dobro odabranim i raznovrsnim elementima koje možemo naći u LEGO Education setovima. LEGO WeDo razvija samopouzdanje, kreativnost i podstiče kritičko mišljenje, omogućava djeci da prošire svoje vidike, razviju pozitivne navike, nauče kako da istražuju, analiziraju i objektivno sagledaju problem i odaberu najbolje rješenje.

LEGO KIDS radionice su namjenjene djeci uzrasta od 5 do 8 godina, a LEGO ROBOTIKA + SCRATCH radionice za djecu od 8 do 13 godina starosti.

Radionice se održavaju jednom sedmično u trajanju od 1 h i 15 min.

Više informacija možete pronaći na našoj stranici http://www.afterschool.ba

Prva radionica u okviru dogovorenog termina je besplatna za nove članove!

Prijavite se možete putem;

 • TUSPAS formulara
 • Formulara koji se nalazi na našoj web stranici
 • Pozivom na broj 061 425 164.

Video

Lokacija

Samo korisnici koji su ranije rezervisali Ponudu mogu ostaviti ocjenu.

Verifikovana Ponuda

Booking Formular

Imate kupon?
Kupon je dodan
Logiraj se da rezervišeš

Pošalji upit za rezervaciju

  Želim da me kontaktirate putem

  [recaptcha]

  Program AfterSchool radionica je osmišljen sa ciljem da kod najmlađih polaznika inicira ljubav prema nauci i učenju, a da kod starijih osnovaca želju da razvijaju svoje ideje i nalaze inovativne odgovore na različita pitanja i probleme. Kod naših polaznika podstičemo radoznalost i želju za otkrivanjem i upoznavanjem novog, te samostalnost pri istraživanju i zaključivanju. Uz interaktivne, kreativne i zanimljive aktivnosti mališani na prirodan način usvajaju različite naučne pojmove, zbog čega će željeti da otkrivaju nove stvari, izučavaju i usvajaju iz dana u dan.
  Pripremili smo interesantne teme, zabavne vježbe i eksperimente kako bismo najmlađim omogućili zanimljivo i učinkovito učenje kroz igru. Rješavanje problema, kritičko razmišljanje, motoriku I kreativnost samo su neke od vještina koje najmlađi razvijaju na STEM radionicama.
  Želite li i sami da se uvjerite izgleda druženje na AfterSchool radionicama, zakažite probnu radionicu popunjavanjem formulara na našoj web stranici ili nam pišite u FB inbox.

  Molimo Vas kako bi vidjeli kontakt detalje.