• Interesovanje: Proslave
 • Za uzrast: 6-9 godina, 9-14 godina
 • Dani odvijanja: Utorak, Srijeda, Četvrtak, Petak, Subota

SpaOlogy Body Bar priprema i organizuje fenomenalan i potpuno drugačiji party za djevojčice. 

Želite li prirediti svojoj djevojčici najbolju rođendansku zabavu do sada? Organiziramo kreativne, edukativne i provjereno zabavne tematske rođendane za najmlađe u našem prostoru.

Rođendani i njihovo obilježavanje predstavljaju neke od najljepših uspomena koje nosimo iz djetinjstva i najvažnijih događaja za Vaše dijete.
Grupna proslava dječjih rođendana uz uvažavanje dječjih želja i interesa, konzumaciju zdrave hrane, prakticiranje zdravog načina života i edukaciju o istom kroz druženje i interakciju je koncept SpaOlogy Body Bar-a.

Razveselite Vaše princeze sa bogatim programom SpaOlogy Body Bar-a koji vodi kvalitetni, stručni i educirani kadar od početka do kraja proslave, gdje će kroz igru i zabavu nauciti vise o tehnikama disanja i meditaciji, aromaterapiji, refleksoterapiji stopala te dobiti svoju prvu masažu i tretman lica jestivim kremama napravljenim od prirodnih sastojaka za njihovu nježnu djeciju kožu.

U svaki spa party je uključeno:

 • Spa muzika
 • Relaksacija – tehnike disanja i opuštanja
 • Spa hair wrap
 • Dekoracije

SPA PARTY će pružiti nezaboravan rođendan slavljenici i njenim prijateljicama.

Osobine

Cjenovnik

SPA PARTY za 8 djevojčica

 • LITTLE PRINCESS

  Spa party u trajanju od dva sata uključuje: rođendanska tiara za slavljenicu, relaksirajuća masaža glave, spa tretma za stopala, mini manikir, dress up parada i photo session. *Doplata za svaku narednu osobu 20KM.

  250,00
 • GIRLS LUXURY SPA PARTY

  Spa party u trajanju od dva sata uključuje: maska za lice, spa tretman za stopala, refleksologija stopala, refleksologija dlanova, manikir i photo session. *Doplata za svaku narednu osobu 20KM.

  275,00

SPA PARTY za min 3 djevojčice

 • SPA EXPRESS

  Spa zabava u trajanju od jednog sata uključuje: spa tretman za stopala, maska za stopala i ruke, refleksologija stopala i refleksologija dlanova. *Dooplata za svaku narednu osobu 25KM.

  75,00

Lokacija

Samo korisnici koji su ranije rezervisali Ponudu mogu ostaviti ocjenu.

Verifikovana Ponuda

Pošalji upit za rezervaciju

  Želim da me kontaktirate putem

  [recaptcha]

  SpaOlogy Body Bar je oaza uživanja i zdravlja u centru Sarajeva. Mi pružamo najbolje od holističkih tretmana za njegu i opuštanje. Uplovite u novi svijet savršenog SPA iskustva!

  Molimo Vas kako bi vidjeli kontakt detalje.