• Interesovanje:
  Proslave
 • Za uzrast:
  6-9 godina, 9-14 godina
 • Dani odvijanja:
  Utorak, Srijeda, Četvrtak, Petak, Subota

SpaOlogy Body Bar priprema i organizuje fenomenalan i potpuno drugačiji party za djevojčice. 

Želite li prirediti svojoj djevojčici najbolju rođendansku zabavu do sada? Organiziramo kreativne, edukativne i provjereno zabavne tematske rođendane za najmlađe u našem prostoru.

Rođendani i njihovo obilježavanje predstavljaju neke od najljepših uspomena koje nosimo iz djetinjstva i najvažnijih događaja za Vaše dijete.
Grupna proslava dječjih rođendana uz uvažavanje dječjih želja i interesa, konzumaciju zdrave hrane, prakticiranje zdravog načina života i edukaciju o istom kroz druženje i interakciju je koncept SpaOlogy Body Bar-a.

Razveselite Vaše princeze sa bogatim programom SpaOlogy Body Bar-a koji vodi kvalitetni, stručni i educirani kadar od početka do kraja proslave, gdje će kroz igru i zabavu nauciti vise o tehnikama disanja i meditaciji, aromaterapiji, refleksoterapiji stopala te dobiti svoju prvu masažu i tretman lica jestivim kremama napravljenim od prirodnih sastojaka za njihovu nježnu djeciju kožu.

U svaki spa party je uključeno:

 • Spa muzika
 • Relaksacija – tehnike disanja i opuštanja
 • Spa hair wrap
 • Dekoracije

SPA PARTY će pružiti nezaboravan rođendan slavljenici i njenim prijateljicama.

Osobine

Cjenovnik

SPA PARTY za 8 djevojčica

 • LITTLE PRINCESS

  Spa party u trajanju od dva sata uključuje: rođendanska tiara za slavljenicu, relaksirajuća masaža glave, spa tretma za stopala, mini manikir, dress up parada i photo session. *Doplata za svaku narednu osobu 20KM.

  250,00
 • GIRLS LUXURY SPA PARTY

  Spa party u trajanju od dva sata uključuje: maska za lice, spa tretman za stopala, refleksologija stopala, refleksologija dlanova, manikir i photo session. *Doplata za svaku narednu osobu 20KM.

  275,00

SPA PARTY za min 3 djevojčice

 • SPA EXPRESS

  Spa zabava u trajanju od jednog sata uključuje: spa tretman za stopala, maska za stopala i ruke, refleksologija stopala i refleksologija dlanova. *Dooplata za svaku narednu osobu 25KM.

  75,00

Lokacija

Samo korisnici koji su ranije rezervisali Ponudu mogu ostaviti ocjenu.

Verifikovana Ponuda

Pošalji upit za rezervaciju

  Želim da me kontaktirate putem

  SpaOlogy Body Bar je oaza uživanja i zdravlja u centru Sarajeva. Mi pružamo najbolje od holističkih tretmana za njegu i opuštanje. Uplovite u novi svijet savršenog SPA iskustva!

  Molimo Vas kako bi vidjeli kontakt detalje.