STEM naučne radionice Radionice, Obrazovanje

Tešanjska 24a
 • Interesovanje: Obrazovanje
 • Za uzrast: 6-9 godina, 9-14 godina
 • Dani odvijanja: , Četvrtak, Petak

AfterSchool pruža edukaciju iz STEM predmeta za učenike uzrasta 5 – 13 godina. Naše interaktivne naučne radionice pomažu djeci razumjeti osnove našeg svijeta i učiti na zabavan način. STEM pristup učenju uključuje nauku, tehnologiju, inženjerstvo, umjetnost i matematiku kroz zabavne eksperimente i praktično učenje, koje je neophodno za budući uspjeh svakog djeteta.

Svake sedmice STEM radionice uvode djecu u svijet istraživanja i otkrića kroz aktivnosti i eksperimente koji odgovaraju određenim podurčjima STEM oblasti. Teme uključuju: hemiju, geometriju, inženjerske izazove, anatomiju, životinjsko carstvo, uvod u fiziku, astronomiju, prepoznavanje uzoraka, tehnologiju, STEAM integrirane likovne projekte, i mnoge druge.

Ideja je da polaznici STEM radionica postave temelje za razumijevanje glavnih koncepata i tema STEM nastavnog kurikuluma. Razumijevanje ovih koncepata približavamo polaznicima kroz proces stvaranja, izvođenja naučnih eksperimenata i igre koji je prilagođen dobi djece.

Program AfterSchool radionica je osmišljen sa ciljem da kod najmlađih polaznika inicira ljubav prema nauci i učenju, a da kod starijih osnovaca želju da razvijaju svoje ideje i nalaze inovativne odgovore na različita pitanja i probleme. Kod naših polaznika podstičemo radoznalost i želju za otkrivanjem i upoznavanjem novog. Uz interaktivne, kreativne i zanimljive aktivnosti mališani na prirodan način usvajaju različite naučne pojmove, zbog čega će željeti da otkrivaju nove stvari, izučavaju i usvajaju iz dana u dan.

Osnovne karakteristike našeg programa su:

STEM princip učenja
Učenje kroz igru
Prilika za izvođenje naučnih eksperimenata
Pozitivna i poticajna atmosfera za učenje
Aktivno sudjelovanje
Male grupe s individualnim pristupom.

Pripremili smo interesantne teme, zabavne vježbe i eksperimente kako bismo najmlađim omogućili zanimljivo i učinkovito učenje kroz igru – pridružite nam se na putu otkrivanja zanimljive nauke.

Možete izabrati STEM naučne radionice ili Lego edukacione radionice. Za više informacija o programima rada i aktivnostima koje se sprovode na radionicama posjetite https://afterschool.ba/. 

Saznajte sve informacije iz prve ruke i prijavite se za besplatnu pokaznu radionicu popunjavanjem formulara na našoj web stranici ili pozivom na 061 425 164.

U našim prostorijama pripremili smo izdvojen prostor za roditelje, prostoriju gdje možete boraviti dok je Vaše dijete na radionici. Možete se opustiti uz čitanje knjige ili raditi (Wi-Fi dostupan).

 

 

Osobine

Cjenovnik

 • LEGO KIDS

  Preporučeni uzrast: 5 - 8 godina

  65,00
 • LEGO ROBOTIKA + Scratch

  Preporučeni uzrast: 9 - 13 godina

  70,00
 • STEM naučne radionice 1

  Preporučeni uzrast: 6 - 8 godina

  80,00
 • STEM naučne radionice 2

  Preporučeni uzrast: 9 - 12 godina

  85,00

Lokacija

Samo korisnici koji su ranije rezervisali Ponudu mogu ostaviti ocjenu.

Verifikovana Ponuda

Booking Formular

Termini
Nema termina za ovaj dan
Usluge 0
Imate kupon?
Kupon je dodan
Logiraj se da rezervišeš

Pošalji upit za rezervaciju

  Želim da me kontaktirate putem

  Program AfterSchool radionica je osmišljen sa ciljem da kod najmlađih polaznika inicira ljubav prema nauci i učenju, a da kod starijih osnovaca želju da razvijaju svoje ideje i nalaze inovativne odgovore na različita pitanja i probleme. Kod naših polaznika podstičemo radoznalost i želju za otkrivanjem i upoznavanjem novog, te samostalnost pri istraživanju i zaključivanju. Uz interaktivne, kreativne i zanimljive aktivnosti mališani na prirodan način usvajaju različite naučne pojmove, zbog čega će željeti da otkrivaju nove stvari, izučavaju i usvajaju iz dana u dan.
  Pripremili smo interesantne teme, zabavne vježbe i eksperimente kako bismo najmlađim omogućili zanimljivo i učinkovito učenje kroz igru. Rješavanje problema, kritičko razmišljanje, motoriku I kreativnost samo su neke od vještina koje najmlađi razvijaju na STEM radionicama.
  Želite li i sami da se uvjerite izgleda druženje na AfterSchool radionicama, zakažite probnu radionicu popunjavanjem formulara na našoj web stranici ili nam pišite u FB inbox.

  Molimo Vas kako bi vidjeli kontakt detalje.