• Interesovanje:
  Dešavanja, Sport
 • Za uzrast:
  3-6 godina, 6-9 godina
 • Dani odvijanja:
  Petak

Yoga i meditacija dugo su smatrane aktivnostima koje su isključivo samo za odrasle. Međutim, kao i uvijek, širina našeg poimanja svijeta i naše uloge u njemu, ne dozvoljava nam da ne isprobavamo stvari i ne rušimo predrasude o tome šta je sve za djecu, a šta nije.
Petkom s djecom radimo yogu, meditiramo, dišemo, rastežemo se… Istina je, nisu uvijek fokusirani i ne prate ritam, nekada se malo isključe i rade ono što oni žele, a ne što tražimo od njih, međutim, pustimo ih pa ih polako vraćamo. Laganim tempom ih učimo kako da budu smireni, u kontaktu sa samima sobom i svojim unutarnjim izvorima smirenosti. Djeluje, polako, jednostavnim tehnikama i vježbama opuštanja, iz susreta u susret sve više učestvuju i uživaju.
Brz način života, stres, svakodnevica ispunjena pritiscima “moranja” i “trebanja” da stignemo i završimo sve, jednako utiče i na djecu. Vrtlog obaveza iz dana u dan, otežava nam da se zaustavimo u trenutku, budemo svjesni sebe i trenutka u kojem živimo, a meditacija i yoga su jedni od boljih alata koji nam omogućavaju da to postignemo. Zašto je onda ne priuštiti i djeci?!

Osobine

Cjenovnik

 • cool školica/radionica
  10,00

Lokacija

Samo korisnici koji su ranije rezervisali Ponudu mogu ostaviti ocjenu.

Verifikovana Ponuda

Booking Formular

Termini
Nema termina za ovaj dan
Usluge 0
Imate kupon?
Kupon je dodan
Logiraj se da rezervišeš

Pošalji upit za rezervaciju

  Želim da me kontaktirate putem

  Objavio cool4scool

  Cool4scool

  Koncept boravka za djecu od 3 do 9 godina, inspirisan autentičnošću svakog djeteta i njegovim ličnim potencijalima. U cool4scool djelujemo na osnovu cjelodnevnog boravka za djecu ali i malih školica na kojima djeca istražuju svoje talente i upoznaju se sa savremenim umjetnostima i industrijama.

  Molimo Vas kako bi vidjeli kontakt detalje.