• Interesovanje:
  Obrazovanje, Igraone, Muzika
 • Za uzrast:
  3-6 godina, 6-9 godina, 9-14 godina
 • Dani odvijanja:
  Utorak, Srijeda, Četvrtak, Petak

Edukativni centar Mozgaonica je mjesto gdje će Vaše dijete razviti vještine za rješavanje problema, mjesto koje podstiče donošenje odluka, motiviše kritičko razmišljanje, favoruzije timski rad, jača samopouzdanje i razvija prezentacijske vještine.

Cjelodnevni boravak u Mozgaonici nudi djeci osjećaj topline, porodičnog ambijenta jer nam je prioritet razvijati drugarstvo, osjećaj pripadnosti, poštovanje sebe i drugih.

Naš slogan je :”Gradi sebe, upotpuni drugog, sklopi prijateljstva.”

4 dnevna izbalansirana obroka ( doručak, ručak i dvije užine) obezbjedili smo u saradnji sa vrlo priznatom kompaijom MBA doo ( Slatko i slano) koji sa posebnom pažnjom pripremaju zdrave obroke za naše mališane.

Edukacijski program Think and solve, jedinstven na BH tržištu uz stručno vodstvo certifikovanih edukatora koristeći drvene didaktičke igračke kod djece razvija životne vještine poput sampouzdanja, samostalnosti, logičkog razmišljanja, kritičkog mišljenja, donošenja odluka te timskog rada.

Engleski jezik jedan put sedmično obavezan je za sve naše polaznike što uz profesoricu Merimu predstavlja pravo zadovoljstvo.

Art i kreativne radionice kod djece razvijaju osjećaj za estetiku, podstiču maštovitost i pomažu razvoju fine motorike.

Bez televizora, uz biblioteku knjiga, slikovnica i drvenih edukativnih igračaka dječija mašta i kreativnost nalaze primarno mjesto u našim slobodnim i usmjerenim aktivnostima.

Pristup internetu dostupan je za izbor pjesmica koje svakodnevno slušamo razvijajući muzičke, ritmičke i plesne afinitete i vještine, te za pristup online nastavi i izradi domaće zadaće školaraca, što je za djecu koja borave u cijelodnevnom boravku ( predškolci) iznimno interesantno naročito kad svi radimo rad iz likovnog ili tjelesnog odgoja kojeg su dobili naši drugari za zadaću.

U prostoru veličine preko 100 kvadrata opremljenom da zadovolji sve potrebe naših polaznika sportski kutak sa zidom za penjanje i ripstolom posebno je privlačan i u svakodnevnoj je upotrebi.

Dva velika igrališta u neposrednoj blizini Mozgaonice naša su svakodnevna destinacija kada god to vremenski uslovi dozvoljavaju.

U radnom vremenu od 7:30 do 17:30h dijete može boraviti u cjelodnevnom ili poludnevnom boravku.

Za više djece iz porodice imamo popust.

Budite slobodni da zakažete termin, posjetite nas i dobijete više informacija o našem edukativnom centru.

Osobine

Cjenovnik

 • Cjelodnevni boravak

  U trajanju od 10h dnevno potpunu brigu o djetetu prepustite nama

  300,00
 • Poludnevni boravak

  U trajanju od 5h dnevno po vašem izboru brigu o djetetu prepustite nama

  180,00

Lokacija

Samo korisnici koji su ranije rezervisali Ponudu mogu ostaviti ocjenu.

Verifikovana Ponuda

Booking Formular

Usluge 0
Imate kupon?
Kupon je dodan
Logiraj se da rezervišeš

Pošalji upit za rezervaciju

  Želim da me kontaktirate putem

  Objavio Mozgaonica

  Mozgaonica

  Edukativni centar Mozgaonica nudi usluge cjelodnevnog, produženog i poludnevnog boravka kao i edukativne radionice za djecu uzrasta od 4 do 14 godina u prostranom, moderno opremljenom prostoru koji kroz svjetski priznat program Think and solve kod djece razvija životne vještine posebno vodeći računa o individualnim potrebama djece.

  Molimo Vas kako bi vidjeli kontakt detalje.

  Registrujte se kao Ponuđač