• Interesovanje: Interesovanje:, Obrazovanje
  • Za uzrast: 3-6 godina, 6-9 godina
  • Dani odvijanja: Četvrtak, Petak

Na LEGO KIDS radionicama koriste se edukacione setove LEGO WeDo 2.0 koji omogućavaju djeci da se kroz igru upoznaju sa svijetom tehnologije, robotike, programiranja i održivog razvoja rješavajući ekološke i društvene izazove na način prilagođen njihovom uzrastu. Teme koje se obrađuju na radionicama su veoma raznovrsne: od istraživanja biljnog i životinjskog svijeta do dalekog svemira i morskih dubina. Nakon upoznavanja s tematikom, djeca prave robota od Lego kocki, a zatim ga povezuju s računarom, „oživljavaju“ ga i upravljanju njime zadavajuću komande na računaru.

Za više informacija o programu i načinu rada posjetite našu atranicu http://www.afterschool.ba

Prva radionica u okviru dogovorenog termina je besplatna za nove članove!

Prijavite se možete putem:

  • TUSPAS formulara
  • Formurala koji se nalazi na našoj web stranici
  • Pozivom na 061 425 164

 

Osobine

Cjenovnik

  • LEGO KIDS radionice

    Cijena je za mjesec dana i radionice se održavaju svakog petka od 17:45h do 19h. Preporučeni uzrast: 5 - 8 godina.

    65,00

Lokacija

Samo korisnici koji su ranije rezervisali Ponudu mogu ostaviti ocjenu.

Verifikovana Ponuda

Booking Formular

Termini
Nema termina za ovaj dan
Usluge 0
Imate kupon?
Kupon je dodan
Logiraj se da rezervišeš

Program AfterSchool radionica je osmišljen sa ciljem da kod najmlađih polaznika inicira ljubav prema nauci i učenju, a da kod starijih osnovaca želju da razvijaju svoje ideje i nalaze inovativne odgovore na različita pitanja i probleme. Kod naših polaznika podstičemo radoznalost i želju za otkrivanjem i upoznavanjem novog, te samostalnost pri istraživanju i zaključivanju. Uz interaktivne, kreativne i zanimljive aktivnosti mališani na prirodan način usvajaju različite naučne pojmove, zbog čega će željeti da otkrivaju nove stvari, izučavaju i usvajaju iz dana u dan.
Pripremili smo interesantne teme, zabavne vježbe i eksperimente kako bismo najmlađim omogućili zanimljivo i učinkovito učenje kroz igru. Rješavanje problema, kritičko razmišljanje, motoriku I kreativnost samo su neke od vještina koje najmlađi razvijaju na STEM radionicama.
Želite li i sami da se uvjerite izgleda druženje na AfterSchool radionicama, zakažite probnu radionicu popunjavanjem formulara na našoj web stranici ili nam pišite u FB inbox.

Molimo Vas kako bi vidjeli kontakt detalje.