• Interesovanje:
  Obrazovanje
 • Za uzrast:
  0-1 godine, 1-3 godine, 3-6 godina, 6-9 godina
 • Dani odvijanja:
  , Utorak, Srijeda, Četvrtak, Petak

Vrtić “Pony” je predškolsa ustanova koja svoj rad zasniva na programu odobrenom od Ministarstva za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo!

Predškolska ustanova za odgoj i obrazovanje djece u dobi od 6 mjeseci do 5-tog razreda Osnovne škole!

PU ”Pony” je ustanova za rani odgoj i obrazovanje koja djeluje na području Općine Centar, Sarajevo.
Kroz provedbu različitih programa utemeljenih na humanističko-razvojnom pristupu usmjereni smo razvoju dječjih potencijala, poštivanju prava djeteta i razvoju odgovornosti te pravovremenom i fleksibilnom uvažavanju individualnih potreba djeteta.

Svojim djelovanjem pružamo podršku obitelji, pridonosimo razvoju roditeljskih kompetencija i doprinosimo razvoju društvene zajednice.

PU ”Pony” u okviru cjelodnevnog boravka sluzi 4 obroka (dorućak,voćnu užinu,ručak i popodnevnu užinu). Jedna od glavnih odlika našeg Vrtića je boravak na otvorenom (vlastito veliko dvorište) što praktikujemo kada god je to moguće ne ovisno o godišnjem dobu.

Kroz rad od 10 godina, koliko postoji PU Pony, uposleni kadar je stekao veliko iskustvo u jednom od najljepših zanimanja odgoja  i obrazovanja djece predškolske dobi sto potvrdjuju mnogobrojni zadvoljni korisnici koji su nas pratili kroz ove godine.

Trudimo se da i buduće generacije budu ponos naše zajednice i da sa najljepšim sjećanjem na PU ”Pony” nastave svoj životni put!

Dobro nam došli!

Osobine

Cjenovnik

PU PONY USLUGE

 • Cjelodnevni boravak

  Boravak od 06:30h do 18:00h.

  350,00
 • Poludnevni boravak

  Boravak od 06:30h do 14:00h.

  290,00
 • Produženi boravak

  Boravak djece od prvog do petog razreda osnovne škole.

  300,00

Lokacija

Samo korisnici koji su ranije rezervisali Ponudu mogu ostaviti ocjenu.

Verifikovana Ponuda

Pošalji upit za rezervaciju

  Želim da me kontaktirate putem

  Dječji vrtić „Pony“ je ustanova za rani odgoj i obrazovanje koja djeluje na području Općine Centar, Sarajevo.
  Kroz provedbu različitih programa utemeljenih na humanističko-razvojnom pristupu usmjereni smo razvoju dječjih potencijala, poštivanju prava djeteta i razvoju odgovornosti te pravovremenom i fleksibilnom uvažavanju individualnih potreba djeteta. Svojim djelovanjem pružamo podršku obitelji, pridonosimo razvoju roditeljskih kompetencija i doprinosimo razvoju društvene zajednice.

  Molimo Vas kako bi vidjeli kontakt detalje.

  Registrujte se kao Ponuđač