Helen Doron English SARAJEVO CENTAR – Ljetni upisni rok

Kralja Tvrtka 25
 • Interesovanje:
  Obrazovanje
 • Za uzrast:
  0-1 godine, 1-3 godine, 3-6 godina, 6-9 godina, 9-14 godina
 • Dani odvijanja:
  Utorak, Srijeda, Četvrtak, Petak, Subota

Uz najbolje nastavne materijale razvijene od strane iskusnih stručnjaka u učenju i podučavanju engleskog jezika, i od strane naših specijalno obučenih učitelja, Vaše dijete će sa lakoćom i kroz igru naučiti engleski jezik. U našim centrima, engleski jezik mogu učiti djeca od najranije dobi, od 3 mjeseca, pa sve do 19 godina. Svi časovi se održavaju dva puta sedmično u poslijepodnevnim satima, osim subotama kada se nastava održava u prijepodnevnim satima.

Kursevi su koncipirani kao nastava koja traje 10 mjeseci, te prati regularnu školsku godinu, sa zagarantovanim minimumom od 78 časova. Broj slobodnih mjesta u grupama je ograničen, obzirom da se radi u malim grupama od minimalno četvero do maksimalno osmero djece.

Cijena godišnje članarine za kurseve u trajanju jednog časa od 45 minuta iznosi 870 KM, a za kurseve u trajanju jednog časa od po 60 minuta iznosi 980 KM , te ukoliko se radi o jednokratnoj uplati, ostvaruje se popust od 10%. Godišnju članarinu možete platiti i na rate, što je deset jednakih mjesečnih rata po 87 KM ili 98 KM, ovisno o kursu koji dijete pohađa.

*Cijena godišnje članarine, koju je moguće platiti na 10 jednakih rata, ili jednokratno uz popust od 10%, ovisi o kursu koji dijete pohađa. Pored članarine, potrebno je platiti i upisninu koja garantuje mjesto u grupi, pristup online platformi za učenje, te knjigama i prepoznatljivom Helen Doron English ruksaku, koji postaje trajno vlasništvo učenika.

U sklopu upisa, naši centri organizuju i PROMOTIVNE BESPLATNE ČASOVE u toku kojih se na licu mjesta možete upoznati sa Helen Doron English metodom, te vidjeti kako će vaše dijete reagovati na naš način rada. Nakon promotivnog časa možete odlučiti da li želite da se upišete u školu. Ukoliko želite da se prijavite za promotivni čas, prijavu sa imenom i prezimenom djeteta, punim datumom rođenja i Vašim kontakt telefonom možete poslati putem tuspas.ba portala ili nas kontaktirati putem e-maila ili broja telefona.

Osobine

Cjenovnik

LJETNI UPISNI ROK

 • 78 časova (45 min.)

  Kurs Engleskog jezika za djecu od 45 minuta (78 časova godišnje). Godišnja članarina koja se može platiti jednokratno ili na 10 jednakih rata

  870,00
 • 78 časova (60 min.)

  Kurs Engleskog jezika za djecu od 60 minuta (78 časova godišnje). Godišnja članarina koja se može platiti jednokratno ili na 10 jednakih rata.

  980,00

Video

Lokacija

Samo korisnici koji su ranije rezervisali Ponudu mogu ostaviti ocjenu.

Verifikovana Ponuda

Booking Formular

Usluge 0
Imate kupon?
Kupon je dodan
Logiraj se da rezervišeš

Pošalji upit za rezervaciju

  Želim da me kontaktirate putem

  Neka i Vaše dijete od najranije dobi uživa u učenju engleskog jezika.
  Zahvaljujući metodi učenja engleskog jezika koju je razvila Helen Doron, bebe već od trećeg mjeseca mogu početi učiti ovaj jezik. Metoda je namijenjena djeci od 3 mjeseca do 14 godina, a uz 25 godina svjetskog iskustva podučavamo djecu na vrlo zabavan način.
  Bebe i djeca koja uče strani jezik bolje apstraktno razmišljaju i maštovitiji su.
  Naučnici su dokazali da bebe i dok ne progovore odlično razlikuju samoglasnike, suglasnike, ritam i ton jezika, čak i kada se radi o stranom jeziku. Od rođenja bebe čuju i upijaju zvukove i intonaciju jezika, a tek kasnije uče značenje tih riječi.
  Koje su prednosti učenja stranog jezika od najmlađe dobi?
  Što je dijete mlađe lakše uči strani jezik. Djeca mogu naučiti koliko god jezika čuju dok god su njima izložena sistemski, redovito i istovremeno. Učenje jezika za malo dijete ili bebu potpuno je prirodan proces za razliku od učenja u odrasloj dobi.
  Temeljnim uvidom u način na koji djeca uče maternji jezik, britanska lingvistica Helen Doron razvila je posebnu metodu učenja engleskog jezika. Njena metoda se već 25 godina uspješno sprovodi u više od 500 centara širom svijeta, a posebno je usmjerena na najmlađe, već od 3 mjeseca do 14 godina.
  Nastava se odvija u malim grupama sa 4-8 djece.
  Škola Helen Doron Early English nudi ukupno deset različitih kurseva engleskog jezika.
  Učenje je brzo i zabavno, u grupama od najvise osmero djece i uz puno korištenje muzike i pokreta.
  Posjetite nas sa svojim djetetom na našem besplatnom demo času!

  Molimo Vas kako bi vidjeli kontakt detalje.

  Registrujte se kao Ponuđač